Sesongen 2018/19 nærmer seg med stormskritt. Terminlista er allerede lagt ut. 

Torsdag 23. august kl. 18.00 møtes vi til sesong kick-off i Bankgatahallen. Både nye og gamle medlemmer er velkommen!
Da vil det bli gitt info om den nye sesongen. Treningstidene vil bli kunngjort i god tid før dette, men dere  kan stille spørsmål, kjøpe/bestille nytt utstyr, evt. se om vi har inne noe utstyr dere trenger.

Medlemskap og treningsavgifter forblir uendret for Bodø BTK i 2018/19 og koster følgende:
Klubbmedlemskap kr 200,- (aktive og støttemedlemmer).
Treningsavgift full sesong kr 1.950,-
Familiemoderasjon eller halv sesong kr 1.000,-
Fakturaer sendes ut pr. e-post i nærmeste fremtid.

Så kommer forbundslisensen i tillegg, den kommer direkte fra NBTF, den er på kr 350,- for yngre (født før 01.01.07), kr 400,- for junior- og kr 450,- for seniorspillere.
Her har NBTF sendt ut fakturaer, hører fra noen at det ikke står beløp på dem, er dere usikre bare spør i vei.

De offisielle treningene starter mandag 27. august, så frem til da følg med på vår FB-gruppe, der legges det nårtid det er folk i hallen.

Om sesongen

Vi har en kjempespennende sesong foran oss som bråstarter allerede helga 31. august–2. september med regionsamling for yngre spillere, og trenere regionen, med klubb- og spillerutvikler i NBTF, Gundars Rusis.

Deretter går det slag i slag utover med Peter Nilsson-samling i slutten av september, regioncup 1 i Bankgatahallen helga etter.
Medlemmer og foresatte må påregne en del dugnadsinnsats rundt de arrangementene vi har i klubben. Det er svært viktig at dere tar del i dette, vi drar samme lasset alle sammen.

Vi har to serielag som skal i aksjon, hvor vi spiller vår andre sesong i 1. divisjon (nest øverste nivå) med vårt herrelag, i tillegg til at vi har ett lag med nordnorsk 3. divisjon. 24.-25. november arrangerer vi samlerunde i både 1. divisjon og 3. divisjon i Bankgatahallen.

Jeg vil allerede nå be om at våre utøvere på alle nivåer deltar i de nordnorske stevnene, i Narvik i januar og nordnorsk mesterskap i Mo i Rana på vårparten. Det er viktig å støtte opp om arrangementer i landsdelen. Ellers legges det opp til klubbtur til Skellefteträffen i Skellefteå i 20.-21. oktober og anbefales for alle.
Klubben dekker startavgiftene for deltakerne på disse stevnene, men utøverne må selv dekke reise og opphold.

Når det gjelder Norges Cuper, NM’er etc. så gjør trenerne uttak og anbefalinger for hva våre utøvere bør delta på. Her vil klubben også dekke startavgiftene og gi noe reisestøtte.

Vi vil arrangere flere treningssamlinger med Peter Nilsson i løpet av sesongen. Noen av dem er klare. Trenerne vil anbefale dere å delta på disse.

Ellers oppfordres våre utøvere til å delta på treningssamlinger og stevner i inn- og utland. Spør også trenerne om hva de anbefaler.

 

Velkommen til sesongen 2018/19!