I NM for yngre i år har Bodø BTK historisk gode muligheter til å markere seg sportslig. Klubben ønsker at spillerne skal være best mulig forberedt til det som for de fleste av dem vil være årets høydepunkt i bordtennissammenheng.

Derfor inviterer vi spillerne og foreldre til ei tematrening tirsdag 14. mars kl. 16.00–18.00 i Bankgatahallen.

Formålet er at vi skal gå gjennom taktiske elementer i spillet, informere om det spesielle ved å spille NM sammenliknet med lokale konkurranser og hvordan man forbereder seg med oppvarming, inntak av næring osv.

På denne treninga vil det være trenere med eliteserieerfaring og dommere som har erfaring fra dømming i internasjonale mesterskap. Vi vil derfor også gå gjennom regler og hva dommere spesielt vil fokusere på i nasjonale mesterskap. Det vil også bli utført racketkontroll slik at vi vet at alle stiller med godkjent utstyr under NM.

Som sagt er spillere og foreldre til NM-deltakerne velkomne tirsdag 14. mars kl. 1600 i Bankgatahallen.

Hilsen

Kevin og Andreas (trenere)
Rolf og Sigbjørn (dommere)