IMG_6221

Bodø BTKs damelag debuterer i Dameserien i helga, 12. og 13. september, hvor første samlerunde foregår i B-72-hallen i Lørenskog.

Bodø BTKs lag bestående av kaptein Ane Handegård, Elisabeth Bordevich Johnsen og Kristina Pirtskhalava skal i helga møte Notodden pluss Volda og Ørsta lørdag, mens søndag står Fokus og Harestua på tapetet. Alle oppgjørene blir tøffe og  vanskelige, men i kampene mot Notodden og spesielt Harestua ser vi muligheter til poengfangst.

Totalt sett er målsettingen å unngå sisteplassen i serien som i tillegg til de nevnte motstanderne i helga er B-72 og Nesodden. Men den kanskje aller viktigste årsaken til at vi stiller lag er å gi spillerne erfaringen det er å spille seriekamper mot de beste damespillerne i landet, det gleder alle jentene seg til.

De neste samlerundene går på Notodden i november og Lørenskog igjen i februar neste år.

Da gjenstår det bare å ønske våre jenter lykke til!

Se artikkel om Dameserien her, samt alt av resultater her.