Den helsvarte bordtennisturen
Det var en helg i oktober en gjeng fra Bodø bordtennisklubb skulle dra til Skellefteå for å spille en skrekkelig bordtennisturnering. Ni flotte personer kjørte fra Bodø fredag morgen. Fire av disse skulle spille turnering og het, Sprett, Ante SR, Ante JR, og Pirtskhalava. Man kjørte i to rare biler. Det skulle bli en fantastisk lang kjøretur. Første etappe tok 1,5 time og gikk til det fragmatiske turistsenteret i Saltdal, hvor man fikk i seg en liten matbit før man kjørte videre. Andre etappe tok ca. 3 timer og gikk til Arvidsjaur. Der spiste man en hodeløs pizza på Pinokkio restaurant. Etter et kort stopp på dollarstore tok man fatt på siste etappe som tok ca. 2 timer og gikk til det bedritne Hotell Aurum i Skellefteå. Den slaskete Pirtskhalava var hoppende glad og kunne ikke vente med å prøve ut de småsure fasilitetene på det småskittne hotellet. Man ankom Skellefteå ca. Kl. fire på ettermiddagen og hadde dermed tid til å dra å sjoppe litt i gågaten i byen. Senere på kvelden spilte man biljard og ludo på hotellet. Den Helt på tryne Ante SR var best i biljard, mens den fortreffelige Ante JR jukset seg til seieren i ludo. Etter ludospillingen tok man kveld. Den pissvåte Sprett var kjempetrøtt og kunne ikke vente med å komme seg i seng.
Lørdag skulle det spilles bordtennisturnering. Etter frokosten på det feminine hotellet, drog man til hallen hvor man skulle spille. Først ut og spille var den bersjerke Sprett, den snørrete Ante JR og den defensive Pirtskhalava, mens den skrikende Ante SR ikke skulle spille for senere. Med femteplass for den fettskålta Sprett og den hypernarkomane Ante JR og andreplass for den småfulle Pirtskhalava i de første klassene, fikk man en brukbar start på den rosa turneringen. Etterhvert skulle også den intelligente Ante SR i aksjon. Det ble en litt skuffende niendeplass på den berusete Ante SR i første klasse. Den inkompetente Ante JR kom og på niendeplass i samme klasse mens den teknisk inkompetente Sprett var veldig skuffet over å ikke komme seg videre fra det sleipe gruppespillet. Den snebbene Pirtskhalava fikk en skjeggete gruppe i sin andre klasse og kom seg dessverre ikke videre. Etter at spillingen var ferdig for dagen dro man tilbake til det originale hotellet. Der hvilte man seg litt. Den lettkledde Ante JR fikk seg en god blund og våknet til at han var bunnet fast i den kjørende Sengen. Hvordan det skjedde er fortsatt et mysterium. Litt utpå kvelden drog man ut for og spise pizza. Man fant en litt falleferdig restaurant. Der spiste man en kyvaktig pizza som ikke var noe god. Etter man hadde spist den løpende pizzaen, drog man tilbake til det flagrende hotellet. Der spilte man litt biljard og litt mobilspill. Den hypnotiserte Ante SR var nokk en gang best i biljard. Etter man hadde spilt biljard tok den helpatetiske Sprett og den racketknusende Pirtskhalava kveld, mens den tragikomiske Ante SR og den mislykkede Ante JR surfet litt på nettet og fant mange gamle sensurerte bilder av en alt for kjukk Kevin som er sportskoordinator i den intellektuelle bordtennisklubben. Man kan se at han har gått opp noen kilo de siste årene. Etterhvert tok også den hissige Ante SR og den finskspråklige Ante JR kveld.
Søndag morgen spiste man en fettskålta frokost på det smakløse hotellet før man skulle dra til den knøttsmå bordtennishallen og spille siste dag av den lure bordtennisturneringen. Alle sammen skulle begynne å spille fra starten av. Den smashende Ante SR fikk det tøft i sin klasse mot gode spillere, men var selv fornøyd med spillet. Den bakfulle Ante JR gjorde det bra og fikk en smittende tredjeplass i sin forferdelige klasse, mens den ekle Sprett fikk tøff motstand og røk tidlig ut. Den overhypre Pirtskhalava fikk alt for deilig motstand og røk tidlig ut av sin skita klasse, men var selv fornøyd med eget spill. I sin siste klasse for turneringen imponerte den mørke Ante SR og tok seg videre fra en tøff gruppe. Han røk dessverre ut i runden etter og måtte nøye seg med en smellvakker niendeplass. Den rusete Sprett fikk en rykende gruppe i sin siste klasse og kom seg dessverre ikke videre, men var selv fornøyd med det overivrige spillet sitt, mens den mørbanka Ante JR imponerte og tok en smått sensasjonell tredjeplass. Den taktiktenkende Pirtskhalava fikk tandløs motstand i sin siste klasse og måtte ta til takke med den fantastiske sisteplassen. Etter at alle var ferdig med å spille, var det bare å hive seg inn i de narkoinfiserte bilene å begynne på den likbleke kjøreturen hjem til Bodø. Første stopp på den tilbakestående turen hjem var etter ca. to timer i Arvidsjaur og nok et besøk innom Pinokkio pizza. Etter å ha spist en herlig pizza kjørte man videre. Andre etappe gikk til det fedmeinfisserte turistsentret i Saltdal og tok ca. tre timer. Der ble det en liten stopp for å strekke litt på bena før siste etappe plutselig var i gang med Bodø i sikte. Etter en åtte timers morbid biltur var en sliten gjeng endelig hjemme igjen og klar for en ny uke med forferdelig trening.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *