velkommen TIL

 
 

NORGES CUP-NYHETER

Bodø Bordtennisklubb er Nord-Norges eldste bordtennisklubb og feirer 30 år i 2009. Klubben satser på en rekke happenings i jubileumssesongen og det definitive høydepunktet blir Stiga Norges Cup 17. og 18. januar 2009.

 

For mer info om Bodø BTK:

www.bodobtk.no

RESULTATSERVICE

Vi jobber med å få til resultatservice
fra denne linken:
www.ibooking.no/TThelper/resultater.php


Alt i rute

Programmet for stevnet er nå i trykken.

Ellers er det meste under kontroll tre dager før det braker løs. Stort sett alt av bord,  barrikader og annet utstuyr er på plass i Bodøhallen. Til og med idrettsgulvet er i hallen. På bildet under er vi igang med rengjøring av barrikader.
Fredag rigges alt opp.Tidsskjemaet på vei

Vi jobber nå i helgen iherdig med å planlegge klassene inn i et tidsskjema. Dette legges ut søndag 11. jan. Som vanlig i norgescupen starter stevnet med Herrer Elite. Damer Elite er planlagt litt ut på formiddagen, mens andre halvdel av lørdag kjøres HJ og DEJ. P15 vil sannsynligvis starte parallelt med rekruttklassen fra kl 10. Dagen rundes av med HB som sannsynligvis vil være ferdigspilt i 19-tiden. I perioder vil vi bruke alle 23 bord Mer informasjon om søndagens klasser følger. Her er endelig deltakerliste for stevnet med startnr. og hvilke klasser hver enkelt deltar i.

 

Iddrettsgulv for finalebordet!

Det er nå klart at vi får opp idrettsgulvet fra NBTF. Dette blir lagt ut for finalebordet. Hallen har dessuten en belysning på 800lux målt 1,5 m over gulvet.   Dermed skulle vi være sikret perfekte forhold i finalene.

 

Husk å melde fra om oppmøte 45 minutter før stevnestart!

Alle klubber plikter å melde fra om forfall senest 45 minutter før stevnestart begge dagene. Dette gjøres ved at en leder/ansvarlig for klubben melder seg i sekretariatet og gir status for sin klubb. Alle må melde seg på lørdag, også de som stiller fulltallig. På søndag holder det om vi får beskjed bare fra klubber som har nye frafall i forhold til meldingene vi har fått på lørdag.


Påmeldingsoversikten lagt ut!

PÅMELDINGENE slik de er registrert hos oss i øyeblikket. Vi ber alle klubber om å sjekke sine påmeldinger og se at alt er rett. Merk at vi tar spesieltforbehold om påmeldingene i Herrer Elite og Herrer B. Vi sjekker i øyeblikket noen regler rundt poenggrenser etc for eliteklassen. Så i denne klassen kan det bli endringer.

 

Meldinger om feil i påmeldingene må være sendt stiganc@bodobtk.no innen torsdag 8.1.09 kl 16.00. Ta gjerne kontakt med Rolf Inge Olsen på telefon 908 38 799 hvis du har spørsmål som gjelder påmeldingene.

 

130 påmeldte spillere

Vi har nå stengt påmeldingen for stevnet. 130 spillere er påmeldt, fordelt på 19 klubber.

Bodø BTK har gledeligvis flest med hele 31 utøvere. Av de tilreisende er Fokus med 12 og Tromsø BTK med 11. Og som nevnt tidligere kommer BTK Norrskenet fra Pajala i Sverige med 10. Dette blir bra.


Vi gleder oss til stevnet som vil inneholde spillere som Espen Rønneberg, Wang Cheng, Therese Andersen og vårt nordnorske håp Nils Haugland fra Tromsø. Vi ser frem til mange spennende kamper.


Svensk påmelding mottatt

Vi har allerede fått bekreftet påmelding fra første svenske klubb til Stiga Norgescup 3 i Bodø. Det er BTK Norrskenet (på norsk: BTK Nordlyset) som har meldt sin ankomst.  Klubben kommer fra Pajala som ligger like ved grensen til Finland. Leif Pekkari er leder for troppen med 10 spillere. En lang kjøretur på disse altså, men utrolig morsomt at vi igjen får svensk deltakelse i et stevne i Bodø! Få gjerne med dere flere klubber fra Sverige, Leif!


Innled turneringen med badeparty!

Fredag kveld arrangerer Bodø Spektrum disco i badeland! Så ta med badetøy og hiv dere med!. Mer om dette på:

http://origo.no/-/event/show/39988/16/1/2009?in=4497

 

 

BODØ-KART