Nye medlemmer i Bodø Bordtennisklubb ønskes hjertelig velkommen.
Vi har flere grupper i klubben tilpasset ulike nivåer. P.g.a. av at vi har maksimalt plass til fem bord i treningshallen vår i 2. etasje i Bankgata Flerbrukshall kan hvert parti bestå av inntil 10 spillere.

Vi har tre partier for viderkommende spillere som er fullbooket. For barn under 13 år kjører vi Bordtennisskole to ganger i uka, fra 1. oktober. For ungdommer fra 13 år og oppover, samt voksne som ønsker å spille har vi treninger mandager og tirsdager. I tillegg har vi åpent hus fredager hvor man  møtes på tvers av gruppene og trener og spiller litt kamper. Se her for alle treningstidene.

 

Hva koster det å spille bordtennis i Bodø BTK?
Klubbmedlemskap kr 200,- (aktive og støttemedlemmer).
Treningsavgift full sesong kr 1.950,-.
Familiemoderasjon eller halv sesong kr 1.000,-.

Skal man delta på turneringer i Norge må man innløse en lisens hos Norges Bordtennisforbund, den er på kr 350,- for yngre, kr 400,- for junior- og kr 450,- for seniorspillere. Barn under 12 år trenger ikke å betale lisens. Lisensen inneholder i tillegg en forsikringsordning. For dem som bare skal delta i ei appropiert turnering i sesongen er det mulig å innløse en éngangslisens. Les mer om lisensen her.
Klubben melder hver enkelt inn til NBTF og lisensen må være betalt før man spiller sin første turnering for sesongen.

 

Send inn skjemaet og bli medlem i Bodø BTK: