BODØ BTK HAR FÅTT PR-ANSVARLIG

Auden-Magnus Nilsen-Nygaard Hjelseng (22) er Bodø BTKs nye PR-ansvarlige. Overordnet ansvar i forhold til pressemeldinger og oppdateringer av nettsider, Facebook-sider m.m. Han sier i en kommentar til www.bodobtk.no at han ser frem til utfordringen. Har dere innspill på saker som kan legges ut, ta kontakt med Auden-Magnus.
Vi ønsker ham all lykke!
Les hans grundige rapport fra NM for senior her.

MAJA NORSK MESTER I DAMER DOUBLE I SENIOR NM – BRONSE TIL ANDREAS D. OG MAJA I MIXDOUBLE OG MAJA I SINGLE

Pressemelding sendt ut søndag 3. mars 2019:
Bodø Bordtennisklubb var representert med seks utøvere i senior NM i Lørenskoghallen. Vi kom svært bra ut av det, ledet av harstadjenta Maja Haugen Gjelle (19) som spiller for Bodø BTK. Hun vant gull i double for damer, sammen med Ilka Doval fra Modum BTK. I tillegg vant hun bronse i Damer Elite, klassen hun vant for to år siden faktisk, da som B-72-spiller.Ekstra morro, for oss bodøværinger var bronsemedaljen hun og Andreas Dagsloth (19) vant i Mixdouble. Disse medaljene er en milepæl, de første Bodø Bordtennisklubb har oppnådd i senior NM noensinne, og følger opp den fine utviklingen vi har i klubben.Vi har aldri hatt flere medlemmer og har et serielaget for herrer som holdt plassen sin i 1. divisjon (nivå 2) forrige helg, med kun nordnorske spillere, en enorm prestasjon, og nok et bevis på godt treningsarbeid ledet av hovedtrener Andreas Wiik.Vi har store talenter, bl.a. Kristine Flem Willassen (14), som klarte en imponerende niendeplass i Damer Elite nå i helga, hun tapte der mot vinneren av hele turneringa. Neste for henne og fem andre fra klubben er NM for yngre på Oppegård om to uker. Har forhåpninger om medaljer der.Resultater fra senior NM: http://resultat.ondata.se/000612/?fbclid=IwAR2pC6k-CBqOweffSGHgDT40PtMXulrCzLUk-FG62gPTIf8oWyL9o5gR2E8
http://bordtennis.no/ilka-doval-og-maja-gjelle-norgesmestere-i-damer-double

BODØ BTK SPILLER I 1. DIVISJON OGSÅ I SESONGEN 2019/20

Bodø BTK med Maja, 2 x Andreas, Sigbjørn og Bjørn Idar sikret Bodø BTK to uavgjorte i siste samlerunde i 1. divisjon på Harestua, 23. og 24. februar 2019. Dermed unngikk laget sisteplassen, som B-72 havnet på. De uavgjorte kampene kom mot nettopp B-72, og Kjelsås. To klare tap mot serievinner Hardanger, Fokus og Harestua, klarer vi å glemme fort. Imponerende å klare denne bragden med kun nordnorske spillere på laget. I tidligere runder har også Sten Eigil og nesten nå nordnorske Evgenii spilt. Gratulerer så masse til lagleder Andreas W. og resten av gjengen.

Alt om 1. divisjon, og alle resultatene finner dere her.

MAJA SIKRER BODØ BTKS FØRSTE NM-MEDALJE I ELDRE JUNIOR

Bodø BTK var representert med Maja, Andreas D. og Kristine i NM for eldre junior i Oslo, 9. og 10. januar 2019. Maja fikk en fin tredjeplass i Damer eldre junior single. Uansett første gang Bodø BTK får medalje for eldre juniorer. Les hele rapporten til Andreas W. her.

Alle resultater m.m. fra NM eldre junior finner dere her.

BODØMESTERSKAPET 2019 – NÅ BEGYNNER DET Å TA FORM

Bodømesterskapet ble arrangert for tredje gang 2.–3. februar 2019. Denne turneringen har vi nedfestet skal være ei lagturnering, og denne gang var det god utenbys deltakelse. 303 kamper ble spilt på de 16 bordene i Bankgata Flerbrukshall. 47 spillere (hvorav 6 jenter) deltok. Bodø BTK hadde med 34 spillere, Rana BTK syv stykker, Kanebogen BTK fem spillere og én enslig svensk spiller.
Les alt om stevnet her.

STIGA NORGESCUPFINALEN 2019 I SKIEN
– HISTORISK SEIER TIL BODØ BTK

Damer elite ble vunnet av Maja Haugen Gjelle, Bodø BTK. Ilka Doval vant like mange kamper som Maja, men Maja vant innbyrdes oppgjør mot Ilka.
Dette er den største og mest prestisjefylte seieren av en bodøspiller noensinne. Veldig moro og gratulere så mye til Maja.
Kristine Willassen deltok også – i Jenter 15. Hun kom på en syvendeplass her. Uansett, bare det å komme med i dette selskapet er fantastisk.
Les mer om stevnet her.