I helga ble det arrangert NM for eldre junior i Oslo. Tre spillere fra Bodø var med- Andreas D, Kristine og Maja. Lørdag startet med mix double. Andreas og Maja spilte sammen mens Kristine spilte med en fra Fornebu. Andreas og Maja vant de to første rundene før det ble et knepent tap i kvarten. Tap i første runde for Kristine og hennes makker.

Etter mix var det klart for damer lag hvor Kristine og Maja spilte sammen. De vant første kamp 3-0 mot Fokus 4. I andre runde ventet B-72 1. De var 1. seedet. Det ble tøft og tap med 3-0.

Søndag morgen var det klart for double. Andreas spilte med en fra Oppegård. Det ble tap i 8. dels mot et par fra Heros. Kristine spilte med med ei fra fokus. Det ble tap i første runde mot 2.seedete Carlsen/Wetzel B-72. Maja spilte med Ilka Doval fra Modum. De var 1. seedet og kom helt til finalen. Der ble det tap mot Carlsen/Wetzel B-72.

Til slutt var det single. Andreas vinner sin gruppe etter å ha vunnet alle tre kampene. Meget bra det. I 8. dels blir det tap for Malone- Fornebu.

Kristine vinner en kamp i puljen. Det er bra på dette nivået, men går ikke videre med to tap.

Maja spiller seg fram til semifinale. Der ble det tap for Carlsen- B-72.

Mye positivt og ta med seg for alle tre, så ser vi fram mot flere NM utover våren.