Bodømesterskapet 2019 er over. 303 kamper ble spilt på de 16 bordene i Bankgata Flerbrukshall. 47 spillere (hvorav 6 jenter) deltok. Bodø BTK hadde med 34 spillere, Rana BTK syv stykker, Kanebogen BTK fem spillere og én enslig svensk spiller, Leif Cruuka fra Skellefteå AIK Btf. Hyggelig at han tok veien over fjellet til Bodø.

Lørdag 2. februar ble det arrangert lagkamp, Corbillion Cup, med tomannslag. 16 par deltok, og det ble spilt kamper til siste plassering.
Seierherrer ble Andreas Dagsloth/Andreas Wiik. Mange jevne kamper, og spesielt morsomt ble det i siste finalerunde spilt alle fem kampene i 6 av lagkampen, og det skulle egentlig vært en sjuende om ikke en spiller måtte melde WO i siste kamp. Det viser at det var jevnt på de forskjellige nivåene.
Det ble arrangert en Nybegynner 15-klasse lørdag med 13 deltakere som spilte i to storpuljer, med avsluttende sluttspill. Kampene pågikk hele dagen. Seierherre i sin første turnering ble Eivind Sollien Larsen.

Søndag var det duket for rankingturnering, en ny måte å arrangere konkurranser for oss i Bodø BTK. Tidfestede kamper fra kl. 09.00 til kl. 14.00 gjorde at det var aktivitet på 15 av 16 bord hele tiden, da også inkludert Nybegynner Åpen-klassen. Seierherrer i de ulike nivåene ble Andreas Dagsloth i klasse 1, Joakim Isaksen fra Rana i klasse 2, Malin Eivik Olsen i klasse 3 og Daniel Mastermo Jenssen i klasse 4.
I nybegynnerklassen forsvarte Eivind sin seier i 15-årsklassen fra dagen før.

Fikk bare postivite tilbakemeldinger fra spillere og trenere om konkurranseformen denne helga. Ikke så mange klasser, men i de som var ble det mange kamper. Viktig for utviklingen av spillere at de hele tiden får møte utøvere som er på samme nivå, det gir jevne og spennende kamper.
Ellers strålende dugnadsinnsats av medlemmer og deres foresatte.

Tror vi satte verdensrekord i rigging fredag. Fra vi begynte å bære bord og utstyr ned i storhallen til alt var på plass gikk det bare litt over en halv time.
Fantastisk dugnadsinnsats av medlemmene og deres foresatte, både på rigging opp og ned og i kantina i løpet av helga.

Ellers kjempemoro å se alle som spilte turnering for første gang i helga.
Kjempeinnsats og utrolig mye bra spill å se. Håper dette gav mersmak for alle.

Her er resultatene: