Bodø Bordtennisklubb arrangerte Bodømesterskapet 2018 – ei single- og lagturnering i bordtennis. Det hele gikk av stabelen i 2. etasje på Bankgata Flerbrukshall 28. og 29. april 2018. 25 spillere fra Bodø BTK og 10 fra Rana BTK deltok i singleklassene.  6 lag var med i hver av de to lagkonkurransene.
Det ble spilt på 9 bord, totalt 143 kamper i singleklassene. Det ble spilt 16 lagkampen med totalt 72 enkeltkamper.

Andreas Wiik viser fortsatt flott form og vant Herrer A-klassen, og sammen med Andreas Dagsloth vant de lagkonkurransen. Kristine og Lene gikk til topps i Rekrutt 15-lag. Bjørn Idar Lillevoll er også i slag om dagen og vant Veteran 35. Kristine Flem Willassen vant Rekrutt 15 og Storm Jacobsen tok Gutter/jenter 11-tittelen. Markus Snoen fikk en flott andreplass i Rekrutt 13 og Gutter/jenter 11.

Lagkampresultatene finner dere her (Excel).

Resultater fra singleklassene finner dere her (Word)