Da er vi straks bare ei uke unna rigging i Bodøhallen i Bodø Spektrum, neste fredag 13. oktober, for Stiga Norgescup-stevnet som vi i Bodø BTK er arrangører av. Dette er et stort stevnet og et stort løft for oss som klubb. Det medfører også en kraftig innsats av alle medlemmer og foresatte. 
Er imponert over oppmøtet på infomøtet vi hadde på tirsdag, flott at så mange stilte opp. Nå er vekslene fra møtet bearbeidet og vi har nå kommet frem til en dugnadsplan som vi håper alle spillere, foresatte og andre vil finne forståelig.
Den finner dere vedlagt i vedlagte PDF-dokument. Er det noen som har problemer med å få den opp så må dere si i fra.
Dokumentet består av tre sider, den ene er en oversikt for spillerne og medlemmene som skal spille og dømme under turneringen, men også være med på opp- og nedrigging. Det andre skjemaet er for foresatte med oversikt over oppgaver i form av opp- og nedrigging og kantinearbeid og baking.
Det tredje skjemaet er også svært viktig. Alle våre spillere må bidra med dømming i turneringen, noen får mye og noen noe mindre, litt avhengig av klasser man spiller i og tidspunkter for disse. For våre ferskeste utøvere vil vi på rekruttreningene i uka som kommer ha fokus på kampspill og dømming, slik at alle føler seg trygg på dette. Er det foresatte som ønsker å prøve seg ved dommerbordet så er dere hjertelig velkommen i hallen til uka. Skjemaet kan virke tøft, men i ei firetimersøkt vil det bli flere pauser hvor man kan gå å få seg noe å spise og drikke, her vil vi ha et dommerhjørne i hallen hvor man kan få påfyll.
Overdommer vil kjøre en brifing både lørdag og søndag morgen kl. 08.30, da oppfordres dere alle til å stille. Det vil skje i korridoren utenfor hallen.
Dere kan gå inn på nettsidene til stevne for å se program for stevnet:
Der er også link til deltakerlister, gå inn der og se nårtid dere skal spille. Svært viktig at man er på plass til riktig tid.
Det siste jeg må be dere om er å gi meg tilbakemeldinger på at vaktene dere er satt opp på er i orden, ved å sende svar på denne e-posten. Skulle dere ellers se feil eller mangler, rop ut!
Da er vi en gjeng som drar til Narvik og Regionalcup i helga. Må ta forbehold om endringer i skjemaene, men da vil det gis beskjed i neste uke.
Har dere spørsmål, nøl ikke med å ta kontakt, Espen Wiik
Evt. spørsmål om kantina, levering av bakverk e.l. ta kontakt med kantineansvarlig Ronny Johnsen, Ronny Johnsen.
God helg!