Sesongen 2017/18 nærmer seg med stormskritt. Terminlista er allerede lagt ut. 

Tirsdag 22. august kl. 18.00 møtes vi til sesong kick-off i Bankgatahallen. Både nye og gamle medlemmer er velkommen!
Da vil det bli gitt info om den nye sesongen. Treningstidene er satt opp og da kan dere  stille spørsmål, kjøpe/bestille nytt utstyr, evt. se om vi har inne noe utstyr dere trenger.
Noen av dere har bestilt oppgradering av klubbdrakter, men dessverre blir nok ikke merkingen ferdig til tirsdag.

Medlemskap og treningsavgifter forblir uendret for Bodø BTK i 2017/18 og koster følgende:
Klubbmedlemskap kr 200,- (aktive og støttemedlemmer).
Treningsavgift full sesong kr 1.950,-
Familiemoderasjon eller halv sesong kr 1.000,-
Fakturaer sendes ut pr. e-post i nærmeste fremtid.

Så kommer forbundslisensen i tillegg, den kommer direkte fra NBTF, den er på kr 350,- for yngre, kr 400,- for junior- og kr 450,- for seniorspillere.
Her har NBTF sendt ut fakturaer, hører fra noen at det ikke står beløp på dem, er dere usikre bare spør i vei.

De offisielle treningene starter onsdag 23. august, så frem til da følg med på vår FB-gruppe, der legges det nårtid det er folk i hallen.
Merk at ordinære treninger 30. august–1. september faller bort p.g.a. Barents Summer Games, de av våre spillere som deltar der får eget opplegg disse dagene.

Om sesongen

Vi har en kjempespennende sesong foran oss som bråstarter allerede 1.-3. september med Barents Summer Games, hvor noen av våre ungdomsspillere er med på nordnorske landslag som skal kjempe mot Sverige og Russland i Bankgatahallen. Litt dugnad blir det på dere her.

Deretter 14.-15. oktober er det sesongens høydepunkt i Bodø, Stiga Norges Cup 1, i Bodøhallen i Bodø Spektrum. Her kommer landets beste spillere, det blir en bordtennisfest, hvor alle medlemmer og foresatte må bidra med dugnadsinnsats. Alle våre spillere oppfordres til å spille i enkelte klasser, trenerne gir anbefalinger her. Her er det svært viktig at alle stiller opp som dommere.

Vi har fire serielag som skal i aksjon, hvor vi er debutanter i 1. divisjon (nest øverste nivå) med vårt herrelag, vi satser igjen på jentene og stiller med lag i Dameserien, i tillegg til at vi har to lag med nordnorsk 3. divisjon. 25.–26. november arrangerer vi samlerunde i både 1. divisjon og 3. divisjon i hovedhallen i Bankgatahallen.
Her må medlemmer og foresatte påregne en del dugnadsinnsats. Våre rekruttspillere må bl.a. ta høyde for at det blir en del dømming den helga.

Jeg vil allerede nå be om at våre utøvere på alle nivåer deltar i de nordnorske stevnene, hvor det bl.a. går to stevner i Narvik og ett i Harstad, samt nordnorsk mesterskap i Tromsø på vårparten. Det er viktig å støtte opp om arrangementer i landsdelen. Ellers kan Skellefteträffen i Skellefteå i 22.-23. oktober anbefales for alle.
Klubben dekker startavgiftene for deltakerne på disse stevnene, men utøverne må selv dekke reise og opphold.

Når det gjelder Norges Cuper, NM’er etc. så gjør trenerne uttak og anbefalinger for hva våre utøvere bør delta på. Her vil klubben også dekke noe av startavgiftene og gi noe reisestøtte.

Vi vil arrangere flere treningssamlinger med Peter Nilsson i løpet av sesongen. Noen av dem er klare. Trenerne vil etterhvert anbefale spillere fra rekruttpartiene å delta på disse.

Ellers oppfordres våre utøvere til å delta på treningssamlinger og stevner i inn- og utland. Spør også trenerne om hva de anbefaler.

 

Velkommen til sesongen 2017/18!