Bodø BTK med Kristina og Elisabeth sikret seg sølvmedaljen i Jenter 15 lag i NM for yngre i Bergen. En fantastisk prestasjon som viser at Bodø BTK befester sin posisjon som en av de ledende klubber i landet på jentesiden.

I finalen ble det 0-3 tap mot storfavoritten B-72s førstelag, men Kristina tok sett i sin singlekamp, som de også gjorde i double. Men før det hadde de vunnet 3-0 over Kobra, 3-1 over Nesodden 2 før B72-2 ble slått i semifinalen med 3-1.  Alt i alt solide resultater av jentene som var fjerdeseedet. I finalen gjorde de det de kunne og spilte kanskje sin beste bordtennis da mot de to beste i landet i 15-årsklassen.

Også Kristine og Malin deltok i klassen som Bodø 2 , de vant førsterundekampen mot B-72 3 med 3-1, før det ble to tap i plasseringsspillet mot Nesodden 1 og Oppegård, men en syvendeplass på jentene som ennå har tre år igjen i klassen er kjempesterkt.

Det var fredag, så lørdag. Da var det klart for double for jentene. Elisabeth og Kristina leverte igjen varene og kom helt til semifinalen hvor Wetzel/Toftaker igjen ble for sterke.

Kristina spilte i mixdouble sammen med Alexander Klerck Frantzsson fra Fokus. Sammen med en av de beste yngre spillerne i landet ble det semifinaleplass. Her ble det imidlertid stopp mot paret som vant finalen,  Martine Toftaker/Fredrik Buringrud-Langen fra B-72. Uansett , bronsemedalje igjen til Kristina og Bodø BTK, strålende. Aldri har vel én og samme spiller vunnet tre medaljer i et NM. Elisabeth røk ut i samme klasse med medspiller Lars Edvardsen fra Eiker, allerede i første runde.

I Jenter 13 deltok Kristine og Malin. Malin vant en av to kamper og gikk videre, her ble imidlertid dyktige Anja Myklebust fra Tingvoll BTK for sterk. Kristine røk ut etter puljespillet mot sterke Christine Kalvatn og Hanna Hovden fra henholdsvis B-72 og Oppgeård.

Søndag er vi igang med singlespill i Gutter 11 for Alexander og Jenter 15 for Lene, Malin, Kristine, Elisabeth og Kristina.
Alexander endte på 5. plass, etter å tapt for Volda og Ørstas William Torvik i kvartfinalen.
Elisabeth og Kristina er begge videre etter å vunnet alle kampene i puljespillet.

 

Se resultatene her.