Denne helgen spiller Bodø Bordtennisklubb om opprykk til 1. divisjon. Dette er historisk uttaler spillende trener, Kevin Johansen i ei pressemelding.  Aldri før har Bodø vært i nærheten av opprykk. Før denne sesongen avgjorde klubben at vi skulle sette nye og høyere mål og vi gikk da offensivt ut og sa at vi satset på å rykke opp. Nå er vi nær målet fortsetter Johansen.

Fasit før siste seriehelg er at Bodø leder serien med ni seire og to uavgjorte. Vår argeste motstander som ligger likt med oss er Harestua som vi spilte uavgjort mot sist vi møttes. Vi er nødt til å vinne mot Harestua for å rykke opp slår Johansen fast.

Bodø Bordtennisklubb styrker laget med den polske toppspilleren Jakub Dorocinski før den avgjørende kampen. Han har vi tro på. Rapportene fra våre internasjonale kontakter er veldig gode og ut fra det vi har sett på video blir han ei viktig forsterkning.

Bodø spiller borte mot Harestua lørdag kl. 17.00. For Bodø spiller Eirik Wiik, Kevin Johansen, Evgenii Aleksandrov, Andreas Wiik og Jakub Dorocinski. Et eventuelt opprykk vil gi våre spillere en fantastisk utviklingsarena kommende sesong. Vi satser på å ta steget helt opp. I Nord-Norge har vi ikke tapt en seriekamp på åtte år sier Johansen.

Helga etter vil Bodø jentespillere være blant storfavorittene i NM for Yngre og det viser at også rekrutteringa i klubben er god påpeker Kevin Johansen.