img_4307

Bodø BTK var arrangør av samlerunden i 3. divisjon avd. G helga 12.–13. november 2016 i Bankgatahallen, hvor vi brukte vår hall pluss brytehallen. Fire bord ble brukt til de 120 kampene som ble gjennomført. Seriemestre, med seks seire av seks mulige ble Bodø BTK 2.

Klubben vår stilte med to lag, kalt Bodø BTK 2 og Bodø BTK 3, fordi vi har et lag i divisjonen over som er vårt førstelag. Andrelaget besto fortrinnsvis av senior- og veteranspillere, men med Kristine og Malin som friske tilskudd til lagkaptein Jostein, Sigbjørn, John, Ketil, Sven Martin og Bjørn Idar. Laget vant alle sine kamper mot Rana BTK og Kanebogen BTK, samt 10-0 og 7-3 mot vårt tredjelag. Imponerende. Jentene bidro absolutt til seieren og slo sterke ungdommer fra Mo i Rana og Harstad.

Vår tredjelag vant også sine kamper mot Rana og Kanebogen og endte dermed på andreplass på tabellen. Ungdommene hadde Andreas som coach og lagleder. Spillerne var Kristoffer, Elisabeth, Mats, Lene, Kristoffer Aase og Alexander. De hadde nok håpet å ta litt flere kamper mot gamlingene, men fortsatt er de eldste best, men neste gang lovet de å ta dem.

Alt i alt ei kjempemorro helg hvor god lagånd ble vist hele tida og en spesiell honnør til Jostein, Sigbjørn og Andreas som ledet sine lag på en meget fin måte.  Se forøvrig masse videoer på vår FB-gruppe.

Alt av resultater og tabell finner dere her.

img_4351 img_4300