Andreas Dagsloth (17) har forlatt Bodø til fordel for  Volda på Sunnmøre. Her skal han ta andre året av sin videregående utdanning innen elektrofaget, samt (kanskje først og fremst) spille bordtennis for Volda og Ørsta BTK.

image002Han sier at han håper å utvikle seg som bordtennisspiller gjennom god daglig sparring og matching, i en klubb som har forsynt seg godt av medaljebordet i seriespill og mesterskap i Norge de siste årene. Andreas har blitt godt kjent i Volda etter å tilbragt de to siste somrene på treningsleir i vestlandsbygda.

Andreas som har vært vår fremste, og høyest rankede spiller, de siste par sesongene har hatt fin og jevn fremgang etter at han begynte med bordtennis i niårsalderen og nå stabilisert seg som 2000-poengsspiller nå når han tar nye steg i karrieren.

Selvsagt er dette trist for oss og betyr en svekkelse for oss, og ikke minst vårt 2. divisjonslag, men samtidig er vi litt stolte av at en utøver oppfostret i vår klubb kanskje kan etablere seg som en av landets toppspillere. Og forhåpentligvis kommer han tilbake til Bodø om ikke lenge og tilfører oss nye impulser og kvalitet.

Vi takker Andreas for innsatsen for Bodø BKT ønsker lykke til med den videre satsingen og sees snart igjen!