LagbildeLagleder Kevin Johansens rapport fra serieåpninga i 2. divisjon, 3. og 4. oktober 2015:

Forrige helg serieåpnet Bodø i 2. divisjon i Narvik. Laget besto av Kevin Johansen, Andreas Wiik, Ketil Johansen, Andreas Dagsloth og Eirik Wiik.

Kontrasten til forrige sesongs serieåpning var enorm. Den gangen tapte klubben alle lagkampene og vant bare noen få enkeltkamper. Denne gangen vant vi to av kampene 8-2 og spilte jevnere i den siste enn 2-8 skulle tilsi. Det mest positive med kampene er at spillerne har forbedret seg vesentlig på det vi har trent på.

I fjorårets serieåpning tape vi alle double-kampene. I år vant vi tre av fire første dag. I fjor tapte vi 82 prosent av de jevne settene (11-9, 12-10 osv.). I år vant vi 51 prosent av disse settene. Dette ble helt avgjørende mot Narvik der vi spilte fem fem-settskamper og Bodø vant alle!

Resultater:

Bodø – Rana: 8-2
Narvik – Bodø: 2-8
Harestua – Bodø: 8-2

Slik spilte våre spillere:

Andreas D.: 7 seire, to tap. Veldig god på serveretur, god forehand loop. Blir for passiv i backhand, men har så stor spillestyrke at han vinner de fleste kampene selv på en dårlig dag.

Kevin: 5 seire, 1 tap. Forehand og backhand loop fungerer godt. Spiller rutinert og vinner mye på plasseringer av servereturer. For dårlig mot defensive spillere.

Andreas W.: 4 seire, 5 tap. God forehand loop og gode server. Blir noe passiv i avgjørende faser av spillet, men hadde ei god opphenting mot Simon Andreassen fra Narvik der han lå under 2-1 i sett og 8-5 i fjerde. Da tok lagleder time out og etterpå snudde Andreas kampen. Taper minst en kamp som en direkte konsekvens at han ikke spiser i løpet av hele dagen i hallen.

Ketil: 3 seire, 4 tap. Dette var Ketils gjennombrudd som bordtennisspiller. Veldig gode rake åpninger med både forehand og backhand. Slår spillere som er forventet å være bedre enn han. Noe rusk på servereturene i backhand.

Eirik: 2 seire, 3 tap. En av Eiriks beste konkurranser. Ekstremt god variasjon mellom fart og skru på forehand loopen. Beholder roen i viktige faser av spillet. Sterk seier mot tredjemann på Harestua.

Etter første seriehelg ligger Bodø på delt andreplass i 2. divisjon avd. B. Se alle resultatene her.