En helg høsten 2015 skulle Bodø BTK sitt 2. divisjonslag til Narvik for å spille seriekamper.

En fredag ettermiddag skulle vi kjøre. Andreas W skulle kjøre sin bil. Med i bilen var Eirik, Andreas D, Ketil og Sorry. Etter at alle var plukket opp startet vi fra tverlandet. Turen startet bra. Alle var i godt humør og bilen var nettopp EU-godkjent. Men etter en stund begynte det og blinke en lampe i dashbordet i bilen. Vi tenkte at det gjorde sikkert ikke noe. Ketil sjekket instruksjonsboken uten å bli så veldig mye klokere, og vi fortsatte å kjøre. Men etter en stund merket vi at det var noe galt, da vi syntes vi fikk mindre motorkraft. (Merket det ekstra mye i motbakker). Vi prøvde å stanse bilen å slå av motoren. Etter det så alt greit ut og bilen gikk som normalt. Men etter en liten stund begynte det å blinke igjen, og vi mistet kraft. Vi karret oss videre og kom til slutt til fergekaia på Bogenes. Vi kom tidlig og slapp nesten først inn på ferga og med det også tidlig ut (kanskje litt tidlig tenkte nokk bilene som kom bak). Ketil, som kjørte, gasset på og tok teten inn i første motbakke. Men så begynte problemene igjen. Vi mistet motorkraft i starten av første stigning som var på 7%. Det gikk ikke fort unna. Og vi lå jo fremst, så vi hadde et helt fergelass med biler bak oss. Til slutt fant vi en utkjørsel så vi kunne stoppe å slippe forbi de andre bilene. Vi startet igjen og det begynte og blinke med en gang igjen. Vi fortsatte. To stopp senere kom vi endelig helskinnet fram til Narvik etter en biltur som ikke gikk helt etter planen.