PrintBodø BTK har fått en ny viktig samarbeidspartner i OMN – Ortopedisk Medisin Nord.  

Vi vil plassere logoen til OMN strategisk på plakater i hallen vår, på stevner, på nettsidene, i interne og eksterne skriv.

OMN er et fysikalsk institutt basert på tverrfaglig samarbeid med fokus på en helhetlig tilnærming til pasientenes muskel- og skjelettplager. Deres fysioterapeuter er spesialisert innen fysioterapi, ortopedisk medisin, manuellterapi, og psykomotorisk fysioterapi. De tilbyr medisinsk treningsterapi (MTT), redcord (slyngetrening), rehabilitering, trykkbølgebehandling (ESWT), og akupunktur i tillegg til tverrfaglig spesialistvurdering og injeksjonsterapi.

Bordtennis er jo en idrett hvor man kan oppleve ulike belastningsskader, og vi har allerede hatt utøvere som har fått hjelp av OMN.
Nøl ikke med å ta kontakt med dem, de er kjempedyktige!