Frantz-2014Logo_orange3

Bodø Bordtennisklubb og annonsebyrået Frantz AS underskrev i dag en sponsoravtale gjeldende frem til 31. august 2017. 
Frantz, som blir vår hovedsponsor, vil ha sin logo på brystet på våre nye drakter, samt ryggen på overtrekksjakkene, samt at logoen skal være synlig på nettsidene våre, interne og eksterne skriv og på bord i treningshallen og på stevner i perioden.

For oss i Bodø BTK betyr dette ekstremt mye for vår videre satsning for å opprettholde og utvikle aktiviteten vår mot norgestoppen. Vi takker Frantz  og daglig leder, og tidligere spillere i klubben, Sture Ellingsen så mye for tilliten.

FRANTZ er et høykompetent og nøytralt rådgivningsmiljø i annonsemarkedet, som har spesialisert seg på stillingsannonser og informasjonskampanjer, både lokale og nasjonale. De bistår med strategisk rådgivning og medieplanlegging for å nå riktig målgruppe.